smit-hoofd-sanitair

Wij verbouwen badkamers in Delft, Delfgauw, Den Hoorn e.o

U bent volop bezig met plannen maken voor uw nieuwe badkamer en dan komt u bij de grote vraag: waar ga ik hem kopen en wie gaat mijn ligbad plaatsen? De uitstraling van een mooie badkamer staat of valt immers met kwalitatieve materialen en strak tegelwerk. Denkt u dan eens aan Aannemer Smit. Wij verbouwen complete badkamers in het Westland, Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker, Schiedam en omgeving.

Badkamer verbouwen

Wij zijn al jarenlang een begrip voor het plaatsen van badkamers van A tot Z. Zowel voor al het loodgietwerk, stucwerk en verwarming als voor levering en plaatsing van tegels, vloerverwarming en sanitair. Van relatief goedkoop, maar degelijk sanitair tot duur en exclusief. Met een efficiënt stappenplan maken wij al uw badkamerdromen waar. Na het opnemen en bespreken van uw badkamerwensen maken wij een goed ontwerp met een scherpe kostenbegroting. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan zorgt Aannemer Smit voor een snelle, voordelige en professionele installatie.

Online uw badkamer ontwerpen

Vrijblijvende offerte

Aannemer Smit is specialist in het verbouwen van badkamers in het Westland, Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker en Schiedam. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende, scherpe offerte.

Neem contact op

smit-rechts-sanitair


Top