smit-hoofd-elektra

Elektricien voor elektrische installaties in Den Hoorn

Bij het aanleggen van een elektrische installatie voor uw huis of kantoor komt veel kijken. Afhankelijk van uw stroomgebruik en de grootte van uw huis, heeft u verschillende stroomgroepen nodig. Alle apparaten worden op zo'n manier per groep verdeeld dat de belasting per groep beperkt blijft. Ook het aanleggen van stopcontacten, het kiezen van de juiste bedrading, behuizing en het aarden is werk dat u aan Aannemer Smit kunt uitbesteden. Onze elektricien is werkzaam in het Westland, Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker en omgeving. 

Bedrading

Twijfelt u over de staat van uw huidige bedrading of heeft u extra stopcontacten nodig? Maak dan een afspraak met onze deskundige elektricien. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende stroomvoorzieningen tegen de beste prijs.

Verlichting en schakelmateriaal

De juiste verlichting is onmisbaar bij het snijden van groente in de keuken, het werken op kantoor of het lezen van een boek in bed. Een uitgekiend lichtplan zorgt ervoor dat u overal goed zicht heeft en doet daarnaast wonderen voor de sfeer in huis. Wij leveren en monteren verlichting in iedere ruimte in huis. Ook kunnen wij passend schakelmateriaal installeren voor een eenvoudige bediening van uw verlichting.

Offerte aanvragen

Als het gaat om elektra is het altijd goed om zo'n klus aan een vakman over te laten. Verder kunnen er alleen veranderingen aangebracht worden ná de elektriciteitsmeter. De meter en alles wat er voor zit zijn eigendom van de netbeheerder. Voor meer informatie of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze elektricien is werkzaam in Delft, Delfgauw, Den Hoorn, Pijnacker en omgeving. 

Neem contact op


Top