smit-hoofd-klimaatbeheersing

Specialist in ventilatie in Den Hoorn, Delft, Delfgauw e.o.

Goede ventilatie en luchtzuivering is belangrijk voor uw gezondheid en veiligheid in huis. Nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat er nog maar weinig wordt geventileerd en de noodzaak ervan vergeten gaat. Toch is het aan te raden om een mechanisch ventilatiesysteem aan te leggen. Hiervoor kunt u Aannemer Smit inschakelen. Onze installateurs zijn werkzaam in het Westland, Den Hoorn, Delft, Delfgauw, Pijnacker en omstreken.

Ventilatie voor een gezond binnenklimaat

Uw toilet, badkamer en keuken zijn plekken waar vervuilde lucht zich voor kan doen. Een mechanisch ventilatiesysteem zuigt door middel van ventielen de aanwezige vuile lucht uit uw woning. Niet alleen is dit goed voor uw gezondheid, het verminderd ook nog eens de kans op allergieën en ziekten. Voor meer informatie over mechanische ventilatie of een vrijblijvend offerte? Neem contact op met Aannemer Smit of lees hier meer over ventilatie.

Wilt u ook mechanische ventilatie laten installeren? Neem dan gerust contact op met Aannemer Smit. Onze installateurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op

 Top