smit-hoofd-loodgieter

Uw loodgieter in Den Hoorn, Delft, Delfgauw, Pijnacker en Schiedam

Aannemer Smit uit Delft is gespecialiseerd in het plaatsen van luxe badkamers in nieuwbouwwoningen of renovaties van sanitair. In een mooie, luxe badkamer mag goed comfort niet ontbreken. Daarbij hoort goede verwarming en ventilatie, voldoende waterdruk en een betrouwbare afvoer en riolering. Daar komt dus professioneel en goed doordacht loodgieterswerk bij kijken. Onze loodgieter is werkzaam in het Westland, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Den Hoorn, Schiedam en omgeving.

Complete badkamer installatie

U bent bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen en renoveren van complete badkamers. Een eerste stap is het maken van een ontwerp waarin al uw wensen worden meegenomen. Bent u er nog niet over uit welk sanitair u wenst? Doe dan inspiratie op in de showrooms van onze leveranciers. U ontvangt altijd een scherpe, overzichtelijk offerte van ons. Bent u eenmaal akkoord met het totale renovatieplan, dan zorgt onze competente installateur voor een juiste plaatsing van uw uitgekozen sanitair, perfect leidingwerk, optimaal warmtecomfort en een strakke afwerking. Wij verzekeren u dat u weer járen vooruit kunt met uw badkamer.

U ons ook inschakelen voor de volgende loodgieterswerkzaamheden:

  • Riolering aanleggen en ontstoppen
  • Waterleiding aanleggen
  • Gasleiding aanleggen

Woont u in het Westland, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Den Hoorn, Schiedam of omgeving en heeft u een loodgieter nodig voor de aanleg van uw badkamer, sanitair, leidingwerk of handdoekradiator? Bel dan Aannemer Smit in Den Hoorn.

Neem contact op


Er zijn geen resultaten gevonden.

Top