haier-airconditioning-hoofd01
haier-airconditioning-hoofd02
haier-airconditioning-hoofd03

Haier airconditioning

Haier, een pionier op het gebied van energiebesparing, creëert met haar airconditioners een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. Het merk Haier staat in 165 landen bekend om haar betrouwbare, kwalitatief goede en scherp geprijsde airconditioners voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Haier hecht veel waarde aan natuur en milieu en dat is te zien aan de ontwikkeling en de productie van haar producten. Naast airconditioning kent u Haier mogelijk als leverancier van witgoed.

Energiezuinige en fluisterstille airconditioners

Haier aircondtioners zijn met een A+++ energielabel zeer zuinige systemen met een hoog rendement. De systemen van Haier zorgen voor een heerlijk comfortabel en koel binnenklimaat. Deze airconditioners verbruiken nog 25% minder energie dan toestellen met een A-label. Haier gaat altijd voor de meest geavanceerde technieken om de leefomgeving te verbeteren. Denk aan een fluisterstille werking van het systeem, slechts 15dB(A); ideaal voor slaapkamers en woonkamers. De ionisator is een hoog effeciënte filter in het systeem die op effectieve wijze bacteriën uit de lucht haalt en zorgt ervoor dat u frisse en gezonde lucht inademt. Met een Haier airconditioner kunt u genieten van een schoon, rustig en comfortabel huishouden.

Vooruitstrevende techniek en ongekend dun ontwerp

De afgelopen jaren hebben de airconditioners van Haier steeds meer Europese kenmerken gekregen. Haier is een stevige opmars aan het maken in Europa en het merk wordt ook in Nederland, België en Luxemburg steeds populairder. Met de vooruitstrevende invertertechniek leggen ze de basis voor single-split, multisplit en 2-ijps VRF-systemen. Daarnaast hebben de binnendelen van Haier een ongekend dun ontwerp. Door de strakke vormgeving passen deze units prachtig in elk modern interieur.

  

Haier-naast


Top