vasco-radiator-ventilatie-hoofd2018
vasco-radiator-ventilatie-hoofd32018

Vasco radiatoren en ventilatie

Vasco is sinds de oprichting in 1975 een toonaangevend merk binnen Europa op het gebied van hoogwaardige, decoratieve radiatoren en ventilatie. Het bedrijf is vooraanstaand leverancier van badkamerradiatoren en topproducent van designradiatoren in Europa, en heeft daarnaast jarenlange ervaring met vloerverwarming en stille ventilatiesystemen. Daarmee biedt Vasco uiteenlopende oplossingen die bijdragen aan een optimaal wooncomfort. Met de nieuwe duurzame producten speelt Vasco in op het toenemend ecologisch bewustzijn. De designradiatoren van dit merk stralen niet alleen design uit, maar bevorderen ook een efficiënter energiebeheer.

Designradiatoren van Vasco

Verwarm in stijl met de radiatoren van Vasco. In het tijdloze design wordt efficiëntie en functionaliteit moeiteloos gecombineerd, met een natuurlijke vormgeving als resultaat. Ontdaan van elke overbodigheid en stijlvol, mooi en puur om te zien, een Vasco designradiator is een ware eye-catcher in iedere ruimte. In het ontwikkelingsproces staat authenticiteit centraal en door continue te streven naar state-of-art design heeft het merk al meerdere belangrijke, internationale awards opgeleverd. Een radiator van Vasco is van pure schoonheid, om te zien, te voelen, te ervaren en te beleven.

Duurzame ventilatie

Een goede ventilatie bevordert de kwaliteit van de lucht en daarmee het binnenklimaat. Vasco produceert hoogwaardige ventilatie-oplossingen voor nieuwe en goed geïsoleerde bestaande woningen. De ventilatiesystemen zijn het resultaat van een jarenlange studie en ontwikkeling op het gebied van wooncomfort en klimaatregeling. Ventilatie van Vasco is muisstil en garandeert een maximale energiebesparing.

Voor meer informatie over Vasco stijlvolle radiatoren en duurzame ventilatie neemt u contact op met Aannemer Smit. Ons werkgebied bestrijkt de regio Den Hoorn, Delft, Delfgauw, Pijnacker, Westland, Den Haag, Zoetermeer, Wateringen, Rijswijk en Rotterdam.

Radiator of ventilatie van Vasco


Top